Home     Qui som?    Material    Fotos    Videos   Calendari   Cursos   Noticies    Links    Contacte

NOTICIES

El dissabte 13 i diumenge 12 de Juny, els palistes del Club Kayak Sort ha participant a la 3a Copa de Espànya d’Estil Lliure, a Salt (Girona).  Aquesta competició ha estat organitzada pel Club Priragüisme Sal-Ter. Prova que tanca la selecció de l’equip nacional que participarà al campionat del Món a Otawa (Canada) del 30 d’Agost al 7 de setembre.


Els palistes del club han aconseguit remar a un nivell molt alt, logrant les primeres posicions en casi totes les categories on han participat.Resultats Club Kayak Sort:

1r Unai Silva , K1 Alevi

1ª Silvia Gallego , K1 Infantil

1r Adria Ovando , K1 Cadet

1º Kira Carreto, K1 Cadet

3r Jan Larrue , K1 Junior

1r Alfons Andreu , K1 Vetera

3a Judith Soler, K1 Senior

6e Dani Gallego, k1 Senior

5e Iker Carreto, K1 Senior

3r Ians Salvat, K1 Senior

2d Oriol Colomé, K1 Senior
Despres d’aquesta 3a Copa d’Espanya, Kira Carreto i Adria Ovando, en la categoria K1 Junior han aconseguit guanyar la plaça per formar part de l’equip nacional que participarà al campionat del Mon. En la categoria K1 senior la primera posició es per a Joaquim Fontane i la segona per Oriol Colomé. L’Oriol no podra assistir aquesta competició per tant la plaça es cedira a un altre piragüista del Club Kayak Sort, Iker Carreto . El Següent palista que té opcions de participar en aquesta competició es Ian Salvat.

Perque aquets 4 palistes del Club Kayak Sort puguin assistir al CAMPIONAT DEL MON, es necessari aconseguir medis económics, ja que la federació únicament subvenciona una part dels costos dels palistes.

3ª COPA D’ESPANYA D’ESTIL LLIURE

Fotografies: Ian Salvat Cuevas

Nou “juguet” a KAYAK SORT


            Rockstar 2016 S / M / L


-Ràpid en el gir i lliscament

-Estable

-Fàcilita les figures aeries

-Cómode i fàcil d’ajustar

-Tres talles  S 35-55kg  M 50-80kg L  80-110kg

-Pensat per a palistes de tots els nivells

-Per Rulo ***  Molt bo

-Per ola  ****  Excelent

Campionat d’Espanya d’Estil Lliure


Aquest cap de setmana 18 i 19 d’Agost ha començat la 52a edició del Ral-ly Internacional de la Noguera Pallaresa , amb el Campionat d’Espanya d’Estil Lliure. Organitzat per l’Ajuntament de Sort i AEP.

El dissabte es van fer les preliminars de les totes les categories i el diumenge les finals amb els 5 millors palistes de cada categoria. Els Piragüistes del club Kayak Sort van copar la majoria de les categories on tenien participació.

Iker Carreto va ser el millor en la categoria k1 senior, seguit de Ian Salvat i Oriol Colomé en una final molt ajustada, Iker i Ian  seran 2 dels integrant de l’equip Nacional que participara al campionat del mon a Canada, el proper més d’Agost (30 Agost - 6 de setembre).

Kira Carreto tot i ser cadet va ser la millor noia en les finals, per debant de les seniors, ella també participara al campionat del Mon, amb l’objectiu d’agafar més experiencia i aconseguir una posició digna.

Adria Ovando Vila, primer classificat en la categoria cadet, amb manegues molt properes a les dels seniors. En el campionat del Mon a canada, participarà en la categoria junior (menors de 18 anys).


La resta de palistes de Kayak Sort també varen fer un bon paper, Aran Balaguero va ser el primer en la categoria Junior i Jan Larrue 4t. Alfons andreu en veterans , 3r classificat i Alfonso Sanz 6e en seniors masculí.


En la competició de Joves Promeses, la millor palista del cap de setmana, va ser Silvia Gallego, Unai Silva va ser segon en una final molt ajustada amb un altre palista de Sort, Jonc Hurtado (AEP) que va ser el guanyador d’aquesta categoria.


Gracies als organitzadors per l’esforç!!!!Fotos: Ian Salvat, Olga Cuevas, Albert Aixas

52 Ral-li Internacional de la Noguera Pallaresa (18 al 26 juliol)


Del 18 al 26 de Juliol Sort ha estat, la sede de molts piragüistes nacionals, clubs de tota Espanya es desplacen aquests dies a Sort per gaudir d’una setmana plena d’activitats. Els palistes del Club kayak Sort han participat en totes les activitats i competicions aconseguint una presència molt notable en aquesta festa del piragüisme.


-El dissabte 18 i diumenge 19, es va celebrar la copa d’Espanya d’estil Lliure, el club Kayak Sort va ser el que va aconseguir més victòries, cosa que va fer possible que per primera vegada, fos el guanyador en la classificació de clubs. Gràcies a l’esforç de : Ian Salvat, Iker Carreto, kira Carreto, Dani Gallego, Adria Ovando, Silvia Gallego, Unai Silva, Alfons Andreu, Oriol Colome, Alfonso Sanz, Judith Soler, Joan Marc Parra, Carla Soler, Albert Aixas, Ester Mor,...!!!! a tots vosaltres i a les families, moltes gràcies per la vostra implicació amb el club.


-Dilluns 20, va ser un dia per gaudir del riu, al matí, es va fer el descens popular de Llavorsi a Sort, amb un previ esmorzar al Càmping Riveries de Llavorsi, el descens es va finalitzar amb un dinar al càmping de Sort. Per la tarde va ser el torn dels més petits, el descens infantil va ser tot un èxit, més de 60 nens van participar en aquesta activitat.


-Dimarts 21, Copa catalana joves promeses d’eslàlom, en aquesta competició es varen desplaçar diferents clubs de Catalunya (CADI, Mig Segre, AEP, Baix cinca...) Silvia Gallego (Kayak Sort) en la categoria Infantil va ser segona, Unai Silva en la categoria Benjami va ser tercer. També felicitar a Marc Silva, Ramon Azamar i Gerard Rabaneda que van participar per primera vegada en una competició.


-Dimecres 22, competició per patrulles, consisteix en fer un circuit amb equips de 3 palistes. Es varen fer 2 mànegues, el club kayak sort va inscriure 3 equips: 1 Adria Ovando, Jan Larrue, Ian Salvat // 2 Arnau Dolcet, Ian Salon , Alexei Sabater // 3 Kira carreto, Silvia Gallego, Unai Silva


-Dijous 23, Open de Rafting nocturn, més de 50 embarcacions amb equips de 4 persones van participar en aquesta competició. De kayak Sort es van apuntar 6 equips:

1 Alfons Andreu, Albert Aixas, Iker Carreto, Dani Gallego (tercers classificats nois)

2 Ian Salvat, Adria Ovando, Jan Larrue, Aran Balaguero (quarts Classificats nois)

3 Kira Carreto, Silvia Gallego, Elena Satrada, Iara Carreto (quartes classificades noies)

4 Unai Silva, Gerard Rabaneda, Arnau Dolcet, Ian Salon

5 Adam Pujol, Genis Farre, Alex Jaeske, Oriol Colomé

6 “Titin” Jaeske, Albert Vidal, Francesc, “Xavali”.

Va ser una nit espectacular, amb bon temps. Una fideua per xuparse els dits i una festeta a la fresca que va finalitzar a la matinada.


-Divendres 24, Competició d’esquimotatge, les preliminars es van fer a l’Escola de Piragüisme de Sort, els palistes tenien que fer el major numero d’esquimotatges en 10 segons. El més ràpid va ser Iker carreto, seguid de Aran balaguero, Dani Gallego i Ian Salvat. A la nit al parc de Riuet es van fer les finals on tots els finalistes tenien que fer 3 esquimos amb el mínim de temps i després amb 10 segons fer el màxim de voltes. Els més ràpids van ser els piragüistes del Club Kayak Sort , Iker Carreto va ser en guanyador en homes i en dones Silvia Gallego va ser tercera i Kira Carreto segona. Amb la categoria cadets homes Adria Ovando va arrasar en la categoria cadet i Unai Silva en la categoria infantil va ser el guanyador.


-Dissabte 25, Copa d’Espanya de Joves Promeses, en aquesta competició van assistir clubs de tota Espanya, amb més de 80 participants. Silvia Gallego va ser la guanyadora en la categoria infantil dones, Kira Carreto i Adria Ovando van fer d’obridors, de la seva categoria van ser primera i segon.


Esperem repetir el pròxim any, amb més participants si pot ser!!!!

Gràcies als organitzadors i col.laboradors per la feina feta, hem disfrutat molt!!!

Gràcies per les fotografies ; Albert Aixas i Olga Cuevas

Natural Games 2015, sickline 2015, concentració rfep,  copes españa 2016, river guru, campionat d’europa 2016,

Del 21 al 29 de Mayo, 3 palistas del Club Kayak Sort participaron en el Campeonato de Europa de Estilo libre, que se celebró en Plattling (Alemania).


Silvia Gallego Muñoz, Adria Ovando Vila y Aran Balaguero del CLUB KAYAK SORT, participaron en el campeonato de Europa. Después de estar entrenando 4 días, el jueves empezaron las preliminares, el equipo realizó una buena competición .Pasaron todos los cortes en las eliminatorias, hasta llegar en la final, en las que estaban los 5 mejores palistas de cada categoría.

Las finales se disputaron el sábado 28:

-Silvia quedo 5ª en la categoría junior femenino

-Adria fue el 4º en la categoría junior masculino

-Aran consiguió la 3ª posición en k1 junior masculino

El equipo nacional fue representado por 2 palistas mas en las finales, Adria Bosch 5º en c1 i Quim fontane 1º en k1 senior

Felicidades a todos los palistas del equipo nacional y a todo el STAFF!!!


Fotógrafos: Nuria fontane i Oriol colomé

CAMPEONATO DE EUROPA DE ESTILO LIBRE